www.medivest-nis.com

MEDIVEST  •  www.medivest-nis.com   

Kraljevića Marka 23, 18000 Niš  •  tel: 018/45-22-933   

e-mail: office@medivest-nis.com   

Medivest

  NASLOVNA     O NAMA     GALERIJA     DEŠAVANJA     NOVOSTI     KONTAKT  

 

 

DESIGN

 

 

ŠTAMPA

 

 

IZDAVAŠTVO

 

 

REKLAMNA GALANTERIJA

 

 

ORGANIZACIJA I OPREMANJE SAJMOVA

 

 

CAR KONSTANTIN I NIŠ

 

 

CENOVNIK

 

 

NARUČIVANJE

 

Medivest

 

<< nazad

 

 

 

 

Medivest dobio nagradu OTISAK na Sajmu knjiga

 

slika

 

 

22.11.2010

 

linija

 

Na 47. Sajmu knjiga u Nišu nagrada "Otisak" dodeljena je Medivestu za tehnološki tretman knjige "Konstantin Veliki - legenda i stvarnost".

 

 

 

 

 

iri za nagradu "Otisak":

 

  • mr Anita Krsti, grafiar
  • mr Zoran Ili, grafiar
  • mr Bojan ivi, grafiar

 

linija

 

"KONSTANTIN VELIKI - LEGENDA I STVARNOST" je dvojezina luksuzna monografija (srpski i engleski sa horizontalnim prelomom) posveena najpoznatijem rimskom imperatoru roenom u Srbiji. Knjiga je koncipirana tako da bude pristupana obinom itaocu koji eli da sazna nešto više o Konstantinu Velikom ali je takoe i dragocen izvor podataka o osnivau Konstantiponolja i utemeljivau savremenog hrišanstva. Njegov lik i delo, kao i istorijska pozadina vremena u kome je iveo, obraeni su sa više aspekata. U prvom, koji potpisuje poznati istoriar i vizantolog Nebojša Ozimi obraena je Konstantinova biografija, od roenja u Nišu, preko uspona, proglašenja za avgusta i gradnje Konstantinopolja pa sve do smrti. Ekonomske aspekte i ureenje same Konstantinove drave obradio je Zoran Simonovi, dok je knjievnik Dejan Stojiljkovi (autor bestselera Konstantinovo raskrše) obradio fenomen Konstantina Velikog u popularnoj kulturi. Knjiga je štampana u boji, na luksuznom papiru, sa mnoštvom fotografija i reprodukcija, knjini blok je šiven sa koricama od eko koe na kojima je medaljon sa Konstantinovim likom (pozlata 24 karata). Knjiga je upakovana u ukrasne korice od drveta.

 

 

 

 

slika

 

slika

 

slika

 

  Copyright © MEDIVEST  

  vrh strane  

  Design by  NET 018  

  Kraljevića Marka 23,  18000 Niš,  tel: 018/45-22-933,  office@medivest-nis.com

 

Medivest

 

MEDIVEST NIŠ - www.medivest-nis.com

Design, štampa, izdavaštvo, reklamna galanterija, organizacija i opremanje sajmova - medivest, nis, srbija, serbia, design, dizajn, stampa, izdavac, reklama, galanterija, sajam, knjiga, izlozba, monografija