www.medivest-nis.com

MEDIVEST  •  www.medivest-nis.com   

Kraljevića Marka 23, 18000 Niš  •  tel: 018/45-22-933   

e-mail: office@medivest-nis.com   

Medivest

  NASLOVNA     O NAMA     GALERIJA     DEŠAVANJA     NOVOSTI     KONTAKT  

 

 

DESIGN

 

 

ŠTAMPA

 

 

IZDAVAŠTVO

 

 

REKLAMNA GALANTERIJA

 

 

ORGANIZACIJA I OPREMANJE SAJMOVA

 

 

CAR KONSTANTIN I NIŠ

 

 

CENOVNIK

 

 

NARUČIVANJE

 

Medivest

 

 

 

  <<  ponuda reklamnog materijala  

 

REKLAMNA GALANTERIJA

 

 

 

 

 

Pod reklamnom  galanterijom podrazumevaju se svi oni proizvodi koji svojom estetskom ili funkcionalnom stranom privlače pažnju Vašim poslovnim partnerima. Reklamna galanterija koju u obliku poklona dajete Vašim klijentima očitava i Vaš način rada kao i poslovnu politiku firme. Vrlo je bitno da imate dobru procenu na koji način da obradujete svoje poslovne partenre. Za tako nešto pre svega morate da znate koja su njihova primarna i sekundarna zanimanja, kojim hobijima se bave ili kada im je godišnjica firme, braka ili rođendan. Pravilnim poklonom i usmerenim u pravom trenutku Vi svom klijentu dajete do znanja da mislite na njega ne samo kada ste u poslu već i van njega.

 

slika

 

 

slika

 

Pravilan izbor poklona poslovnom partneru je vrlo bitan. Tu morate naći ravnotežu između Vaših finansijskih mogućnosti i afiniteta onoga kome se daruje poklon.

Sa druge strane Vi imate saradnike i poslovne partnere koji su u Vašem poslovanju finansijski, komercijalno i na druge načine zastupljeni različito. To Vas u startu opredeljuje do kog iznosa želite da nekom date poklon. Slobodna je procena da li će Vam neko u narednom poslovanju značiti manje ili više i prema tome će te se i opredeliti.

 

 

Pravilna vizuelizacija, izbor i brendiranje poklona Vašim logotipom,  koji će Vaš poslovni partner sa zadovoljstvom uvek nositi sa sobom ili ga imati u svojim poslovnim prostorijama ili svojoj kući je osnovni cilj reklamne galanterije. Zato pogledajte izbor reklamnog metrijala iz naše ponude. Osim klasične ponude reklamnog materijala uvek Vam možemo izaći u susret i sa nečim što će biti samo Vaš jedinstven poklon.

 

slika

 

 

  Copyright © MEDIVEST  

  vrh strane  

  Design by  NET 018  

  Kraljevića Marka 23,  18000 Niš,  tel: 018/45-22-933,  office@medivest-nis.com

 

Medivest

 

MEDIVEST NIŠ - www.medivest-nis.com

Design, štampa, izdavaštvo, reklamna galanterija, organizacija i opremanje sajmova - medivest, nis, srbija, serbia, design, dizajn, stampa, izdavac, reklama, galanterija, sajam, knjiga, izlozba, monografija